Star Trek Var är de nu: En del av dem använder redan sina pensionsplaner

7958

Efter att en av de mest ikoniska serierna någonsin nådde den lilla skärmen, skulle tv aldrig vara densamma. Denna mytiska science fiction berättelse, Star Trek, blev så småningom gjord i olika filmer och animationer, och dessutom gjorde en hel del skådespelare ett namn för sig själva genom att spela i denna show. Den ursprungliga serien har en följd av otroligt lojala fans, Trekkies, som de kallas kärleksfullt, och det finns miljoner av dem världen över. Många av dessa aktörers namn blev synonymt med deras Star Trek-tecken, och detta öppnade många nya dörrar för dem på vägen. Fortsätt läsa för att få reda på vad som blev av dina favoritforskare av den sista gränsen.

George Takei – Lt. Hikaru Sulu – Original Series

Även om George Takei var i grunden ingen innan han gick ihop med Star Trek Original Series-besättningen, sköt han till stjärnan snabbare än USS Enterprise kunde nå hyperhastighet. Han var en massiv välsignelse för showens betyg, och efter sin otroliga framgång som Lt. Hikaru Sulu ägde Takei sig till social och politisk aktivism.

Han förespråkar LGBTQ-rättigheter och öppet gay själv, han har fått flera utmärkelser från LGBTQ-gemenskapen för sin aktivism. Ett litet mar på hans rykte hände 2017 när Scott R Brunton anklagade honom för trakasserier, men Takei tog till sociala medier för att förneka dessa påståenden och sa att det helt gick emot hans principer.