Föräldrar lämnar döttrar hem i en vecka, kom tillbaka till överraskning av en livstid

72270
  1. Ensam hemma

När du lämnar dina tonåriga barn i huset är det svårt att säga vad du kommer hem till. Diskbänken kan vara full av smutsiga rätter, det kan vara brutna rester av en galen fest, eller kanske allt blir lika rent och ordentligt som du lämnade det. Tonåringarna i den här historien hade en helt annan plan helt.

När Schoonover-systrarna bestämde sig för att spela in sina aktiviteter i huset medan deras föräldrar var borta, kunde de aldrig ha gissat att det snabbt skulle bli viral online. Människor över hela världen gick till sin YouTube-kanal för att observera de här tjejens fantastiska arbete och föreställa sig hur deras föräldrar måste ha känt när de kom hem. Dessa tittare delade sedan videon med vänner och spridda överraskningen för alla att uppskatta.