35 Klara kostymfel i berömda filmer

4956

Mellan dedikerade yrkesverksamma och stora garderober fulla av kläder släpper Hollywood-producenter ut alla stopp när det gäller att skapa perfekta kostymer för sina nya filmer. De satsar mycket på att hitta rätt jacka för ledarens personlighet eller rätt spandex kostym till den nyaste superhjälten, men ibland missar de verkligen märket. Kanske händer det ibland med avsikt, men vi tror att många filmer på denna lista har gjort några allvarliga misstag på deras casts outfits.

Du kommer inte att tro på de galna sakerna som har förbisetts! Till exempel har vissa filmer utrustat eller tillbehör som inte ens har uppfunnits under inställningens tidsperiod. Tänk: Forntida romerska med blå jeans. Andra tider har deras kläder några ganska misstänkta kontinuitetsfel, även om många höga budgetbilder använder människor bara för att säkerställa kontinuiteten mellan scenen. Medan de flesta människor kan se bort från den här typen av fel har vissa dedikerade människor där ute bestämt sig för att göra det till sitt livs uppdrag för att hitta dessa galna kostymfel och att låta världen veta. Rekvisita till dem, för att vi valde det bästa av det bästa för att få dig de mest hilariska misstagen! Från de dumma blundersna till små överblickar hur-kan-någon-eventuellt missa-detta HUGE misstag, fortsätt läsa för att ta reda på hur absurt dessa kostymer kan vara! Med så många misstag kan vi inte undra, men det var inte självklart för regissören att T-Rex hade en handbredd tröja. Tja, kanske inte så illa – se själv dessa löjliga kostymskador!

Fallets fall: Brad Pitts blonda hår var för vackert

Okej, så ingen är förvånad när Brad Pitt såg vacker ut som vanligt i Fall of the Fall, och ändå är vi inte så säkra på om hans buffbild av Tristan Ludlow verkligen passar inställningen. Filmen ska vara på 1910-talet, och ändå ser vi Brad med 60-talet hård och stubb på hans ansikte. Sexig? Definitivt. I detta 1910-talet? Inte så mycket.