28 Yesteryear Kändisar Vem är fortfarande levande och Kickin ’

156908

Du kanske trodde att alla dessa kända kändisar från igår var pensionerade eller gått från den här världen, men många av dem lever faktiskt fortfarande och har fortsatt att arbeta. Vi har blivit kända för Golden Age of Hollywood som sådan eftersom många av de bästa skådespelerska och skådespelare som någonsin bott har varit aktiva under denna period. Gå med i oss när vi tittar på de levande legendernas fortsatta liv, av vilka många fortfarande sparkar på samma sätt och med hälsosamma bankkonton till oot. Några av dessa kändisar har försökt att behålla ett ungdomligt blick om dem genom att välja plastikkirurgi, medan andra har bestämt sig för att omfamna ålderdom och den naturliga skönheten som följer med den. En skådespelerska framför allt tackar hennes hälsosamma kost för hennes långa liv, och en annan skådespelare tillskriver sin livslängd till dum lycka, för att han har undgått en alltför många farliga möten.

Betty White, 96 år gammal

Alla älskar Betty White! Den här kända skådespelerskan började små, med några radionjobb på 70-talet, för att Hollywood-producenter tyckte att hon bara inte var tidningsdäckmaterial. Vi har svårt att tro på det här nu, men det är sant! Det är ännu mer chockerande när man överväger att White har den längsta löpande karriären hos någon kvinnlig underhållare på TV, och vi förväntar oss inte att hon ska gå i pension när som helst snart.

De flesta människor kan ägna sig åt hennes hälso- eller sjukförsäkringar, men White ägnar mycket mer energi till att memorera skript för filmer och tv-program som är kommande.