Moderbjörnen lämnar ungar för att drunkna, innan fiskare gör sista diken

28387

Precis utanför din dörr är denna värld full av naturliga underverk för att vi ska njuta och uppskatta. Mellan fantastiska vattenfunktioner som Great Barrier Reef till de imponerande topparna i Mount Everest verkar antalet vackra landskap som är tillgängliga för vårt tittande nöje oändliga. Ändå skulle alla dessa otroliga synvinkel verkar sakna något om de inte hade något med djurlivet. Trots att vi har roligt, upplever tamdjur som hundar, katter, fiskar och till och med exotiska fåglar, vi upplever någonting som är riktigt djupt när vi möter vilda djur i deras naturliga livsmiljö.

  1. Mor Björn

I denna spännande historia äventyr vi tillsammans med en moderbjörn och hennes två ungar när de möter svårigheter och prövningar av en fryst rysk miljö. En hemsk dag, de försökte simma över en isig sjö, men kanske verkade uppgiften enklare än det visade sig vara. Strax efter att ha kommit in i det oskötliga vattnet lärde moderbarnen snabbt till henne att hon var en mycket mer avancerad simmare än hennes två barn.

När hon gjorde det otänkbara, blev allt vi vet om moderna instinkter på huvudet!