Man köper gammalt flygplan och vänder det till sitt hem

80486

Vad skulle du göra om du hittade ett flygplan i skogen? Skulle du tro att det var vraket från någon glömd olycka eller en begravningsplats för gamla flygplan som släpptes ut till betesmarker? Om du råkade gå genom Hillsboro, Oregon, så är det ingen av dessa – i själva verket har du bara snubblat på bostadskvarteren hos en pensionär elingenjör och ganska uppfinningsrik man som heter Bruce Campbell. Bruce har hittat en ny passion för sig själv i sin ålder. Han kan inte bära för att se annars, bra planer vände sig till skrot, så han återvinner dem till vackra hem. Detta härstammar från hans tro på att potentialen i ett flygplan är mycket större än att bara flyga genom luften. Genom att använda sin fantasi, ett gammalt plan, något land och lite kunnande, har han skapat ett av de allra ursprungliga husen av hela mänskligheten. Fortsätt läsa för att få reda på hur han konstruerade denna unika lägenhet och att få en glimt inuti!

  1. En man med en vision

Helt sedan han var en ung man, har denna 64-åriga pensionerade elingenjör alltid varit en man med en vision. Bruce Campbell köpte en 10 hektar tomt mitt i skogen i Hillsboro, Oregon när han var i tjugoårsåldern för 23 000 dollar. Han hade en mycket specifik plan i åtanke.

Från hans tidigaste dagar trivdes Campbell alltid med gamla saker och återuppfinde nya syften för dem. På grund av detta intresse var hans ursprungliga plan med sin tomt att göra ett hem för sig själv ur flera godsvagnar. Han behöll detta mål i åtanke i många år, tills en dag hörde han om någon annans skapelse.