Ett par föddes till vackra tvillingar, se var de är nu

14698

Även om Jaqi och Kevin Clements levererade sina tvillingar före schemat, kom de ut vackra och friska från början. När familjen Clements välkomnade Ava Marie och Leah Rose till världen 2010 visste de att deras liv skulle förändras men hade ingen aning om vilken otrolig överraskning de var för. Mellan flickans oöverträffade skönhet och deras moders hjälp är de båda professionella modellerna även i en så ung ålder. Se själv dessa bilder av Clements twin som har tagit internet med storm

  1. Deras tidiga ankomst

Det kom som en överraskning då den 7 juli 2010, när Jaqi Clements födde sina vackra tvillingflickor, Ava Marie och Leah Rose. De var fyra och en halv vecka tidigare än förväntat, men som tjejerna har vuxit och lärt sig att uttrycka sina personligheter, har Jaqi kommit att förstå varför.

Jaqi kommenterade hur in-line detta beteende är med vem de är och säger ”de kom fyra och en halv vecka tidigt, men känner till deras personligheter nu, det är helt klart att de skulle dyka upp tidigt, = oanmälda och redo att ta på någonting.