9 enkla regler för att hålla passformen

177

Att hålla sig i form är ett viktigt inslag i att leda en hälsosam livsstil. Det finns aspekter som du borde hålla fast vid om du vill hålla dig frisk och frisk.

  1. Håll din kropp hydratiserad

Oavsett om du bor inomhus hela dagen eller det är en vanlig arbetsdag, håller din kropp hydratiserad många fördelar. Medan energidrycker och juice är viktiga för att öka din kroppsenergi, jämförs ingenting med rent vatten. Vatten ökar flexibiliteten hos dina muskler och förbättrar kommunikationen mellan neuroner från hjärnan och alla delar av kroppen. Vatten avoxar blodbanan och håller dig borta från infektioner.

  1. Styr din söta tand

För att vara ärlig älskar vi alla kakor och choklad. Om möjligt kunde vi äta dem varje gång och varje dag. Det finns dock en hälsoeffekt av de söta intagen. De flesta av dessa livsmedel är höga i kolhydrater och låga fibrer, vilket inte bara ökar blodsockernivån men också fett i människokroppen. Fett brinner inte ut till energi eller någon annan form utan fiber i kroppen; fett gör kroppen oflexibel. Du kommer att känna dig lättare och passa med mindre söta matar.

  1. Spåra din vikt

Efter att ha fastställt disciplinen och konsekvensen i träning och dieting, är det viktigt att spåra framstegen i din vikt. Var noga med att träda på din vågskala varje morgon innan du tar någon mat eller dryck. En regelbunden kontroll av din vikt hjälper till att välja rätt val av vad du ska koncentrera dig på din kost och vad du ska falla. En dietsteknik som fungerade för din vän kanske inte är effektiv med din kropp. övervaka dina framsteg för att vara säker på att du är på rätt spår.

  1. Bränna din träning

Medan vi inte bör påverka våra kroppar med noggranna övningar, kommer latskap inte att vara till hjälp om du vill hålla dig i form. Du måste vara disciplinerad och engagerad i träningspass och dietprogram. Innan du går ut nästa morgon för en jogg eller en session i gm, var noga med att ta frukost för att bibehålla dig under en viss period. Om du äter tillräckligt på morgonen före din jog kommer du att vara längre. Träning måste bränna fetter Om de inte är närvarande kommer det att äta upp på musklerna vilket försvagar din kropp, vilket kommer att fungera i strid med fitnessmål.

  1. Motstå ömsesidigt tryck

Kroppshälsa och träning är en individuell affär; Om du inte delar målen med dina kollegor, familjer eller vänner så kan de enkelt spåra dig från målet. Sociala cirklar är ett stort hinder för kroppstro du kommer ofta att ringa för att gå med i besättningen för en kväll ute med drycker och kyckling. Att gå ut med vänner är inte fel, men du kan lätt kompromissa med din kost på grund av påverkan. Naturligtvis är stekt kött och dryck attraktivt och du kommer inte att motstå. Detta kommer att fungera mot din träningsplan.

  1. Klipp på mellanmål

Det handlar om disciplin; Jag vet att det inte är lätt att begränsa dig själv på kontoret klockan 3 när alla kommer till försäljaren. Även om det är viktigt att regelbundet äta och undvika hungerspetsar bör val av mellanmål mellan måltider vidtas med största omsorg. Snacks är en negativ i ett fitnessprogram på grund av höga kolhydrater och socker, vilket strider mot kost och motion. För att undvika att plocka chokladstänger och kakor med stora kalorier, bär hälsosamma mellanmål hemifrån som du bara öppnar klockan 15.00.

  1. Hitta hälsosam snabbmat

Ordet friskt och snabbmat är en oxymoron eftersom de flesta matpunkterna är kända för att sälja höga kolhydrater och söta snacks. När du måste rusa till jobbet på natten och det finns ingen tid att förbereda sig på middag, finns det vanligtvis inget annat alternativ än att välja ett alternativ för en snabb bit. Det är det värsta beslutet du kan göra. Men om du är i omöjliga omständigheter, spara tid och undersöka restaurangens näringsmässiga fakta från en webbplats innan du köper dem. Det kommer att spara dig mycket problem eftersom högt socker och kolhydrater motsätter sig kroppens hälsa och fitness.

  1. Öka fiberintaget

Fiber håller kroppen kraftig hela dagen. Det är faktiskt det bästa valet av näringsinnehåll som du kan göra. Högt fiberintag minskar chansen att springa till en restaurang på mitten av dagen för en snabb bit, vilket är troligt att det är ohälsosamt. Dessutom hjälper fibrer kroppen att bränna fett istället för glukos och håller dig energisk och passar. Fiber hjälper också till vid matsmältningen, vilket är avgörande när det gäller tillgången på nödvändiga vitaminer och mineraler till alla delar av kroppen. Fördelarna med fiber i människokroppen med avseende på fitness och hälsa är oändliga.

  1. Köp bekväma löparskor

När allt är sagt med hänsyn till kost och motion, är motivation att gå och träna avgörande. Du ska vara kär i dina skor om morgonjoggen ska vara konsekvent. Var noga med att köpa ditt mest föredragna varumärke och storlek; De borde inte vara för passande eftersom du kommer att känna sig obekväma och bryta tidigt. Låt dem inte bli gamla eller slita ut.