Star Trek Hvor er de nå: Noen av dem bruker allerede sine pensjonsplaner

2536

Etter å ha slukket en av de mest ikoniske seriene til noensinne grace den lille skjermen, ville fjernsyn aldri være det samme. Denne mytiske science fiction-fortellingen, Star Trek, ble til slutt gjort til ulike filmer og animasjoner, og i tillegg gjorde ganske mange skuespillere et navn for seg selv ved å stirre i dette showet. Den opprinnelige serien har en følge av utrolig lojale fans, Trekkies, som de er kjærlig kalt, og det er millioner av dem verden over. Mange av disse skuespillernes navn ble synonymt med Star Trek-tegnene, og dette åpnet mange nye dører for dem på veien. Fortsett å lese for å finne ut akkurat hva som ble av dine favorittoppdagere av den siste grensen.

George Takei – Lt. Hikaru Sulu – Den originale serien

Selv om George Takei var i utgangspunktet ingen før han sluttet seg sammen med Star Trek Original Series-mannskapet, skutt han av til stjernen raskere enn USS Enterprise kunne nå hyperhastighet. Han var en massiv velsignelse for showets karakterer, og etter sin utrolige suksess som Lt. Hikaru Sulu, viet Takei seg til sosial og politisk aktivisme.

Å advokere LGBTQ-rettigheter og åpenbart homofile seg, har mottatt flere priser fra LGBTQ-samfunnet for sin aktivisme. En liten mar på hans rykte skjedde i 2017 da Scott R Brunton anklaget ham for trakassering, selv om Takei tok til sosiale medier for å nekte disse påstandene og sa at det helt gikk imot prinsippene hans.