Foreldre forlater døtre hjem for en uke, kom tilbake til overraskelsen for livet

90366
  1. Hjemme alene

Når du forlater tenårene dine alene i huset, er det vanskelig å si hva du skal komme hjem til. Vasken kan være full av skitne retter, det kan være ødelagte rester av en gal fest, eller kanskje alt blir like rent og ordentlig som du forlot det. Tenåringene i denne historien hadde en helt annen plan.

Da Schoonover-søstrene bestemte seg for å registrere sine aktiviteter i huset mens foreldrene deres var borte, kunne de aldri ha glemt at det raskt ville bli virus online. Folk over hele verden ledet til YouTube-kanalen deres for å observere det fantastiske arbeidet til disse jentene, forestille seg hvordan foreldrene må ha følt seg da de kom hjem. Disse seerne delte deretter videoen med venner og spredte overraskelsen for alle å sette pris på.