35 Lysende kostymfeil i berømte filmer

11278

Hollywood-produsenter trekker ut alle stopp når det gjelder å skape perfekte kostymer for sine nye filmer mellom dedikerte fagfolk og store skap fullt av klær. De legger stor vekt på å finne akkurat den rette jakken for lederens personlighet eller den rette spandexdrakten til den nyeste superhelten, og likevel noen ganger savner de virkelig merket. Kanskje dette noen ganger skjer med vilje, men vi tror at mange av filmene på denne listen har gjort noen alvorlige feil på deres kastets antrekk.

Du vil ikke tro på de galne tingene som har blitt oversett! For eksempel har noen filmer utstyrt antrekk eller tilbehør som ikke engang har blitt oppfunnet under innstillingens tidsperiode. Tenk: gamle romerske iført blå jeans. Andre ganger har klærne sine ganske mistenkelige kontinuitetsfeil, selv om mange høybudsjettbilder bruker folk bare for å sikre kontinuiteten mellom scenen. Mens de fleste mennesker kan overse denne typen feil, har noen dedikerte folk der ute besluttet å gjøre det til sitt livs oppdrag for å finne disse galte kostymfeilene og å la verden få vite. Rekvisitter til dem, fordi vi valgte det beste av det beste for å gi deg de mest morsomme feilene! Fra de dumme blunders til små utsikt over hvordan-kunne-noen-muligens-savner-denne store feilen, fortsett å lese for å finne ut hvor absurd disse kostymer kan være! Med så mange feil kan vi ikke undre seg, men det var ikke klart for regissøren at T-Rex hadde på seg en håndstrikket genser. Vel, kanskje ikke så ille – se selv disse latterlige kostymehellene!

Legends of the Fall: Brad Pitts blonde hår var for darn vakkert

Ok, så ingen er overrasket når Brad Pitt så nydelig ut som vanlig i Legends of the Fall, og likevel er vi ikke så sikker på om hans fulle skildring av Tristan Ludlow virkelig passer innstillingen. Filmen skal være på 1910-tallet, og likevel ser vi Brad med en 60-talls hår og stubb på ansiktet hans. Sexy? Helt sikkert. I dette 1910-tallet? Ikke så mye.