28 Yesteryear Kjendiser Hvem er fortsatt i live og Kickin ‘

47568

Du har kanskje trodd at alle disse kjente kjendiser fra i går ble pensjonert eller gått fra denne verden, men mange av dem er faktisk fortsatt i live og har fortsatt å jobbe. Vi har blitt kjent med Golden Age of Hollywood som sådan fordi mange av de beste skuespillerne og skuespillerne som noen gang har bodd var aktive i denne perioden. Bli med oss ​​når vi ser på de videre livene til disse levende legender, hvorav mange fortsatt sparker akkurat, og med sunne bankkontoer til oot. Noen av disse kjendiser har forsøkt å opprettholde et ungdommelig utseende om dem ved å velge plastikkirurgi, mens andre har bestemt seg for å omfavne alderdom og den naturlige skjønnheten som følger med den. En skuespillerinne i særdeleshet takker sitt sunne kosthold for hennes lange liv, og en annen skuespiller betegner hans levetid til dum flaks fordi han har rømt for mange farlige møter.

Betty White, 96 år gammel

Alle elsker Betty White! Denne berømte skuespillerinne begynte liten, med noen få radiojobber på 70-tallet, fordi Hollywood-produsenter trodde at hun bare ikke var magasinomslagsmateriale. Vi har det vanskelig å tro på dette nå, men det er sant! Det er enda mer sjokkerende når man vurderer at White har den lengste løpende karrieren til enhver kvinnelig entertainer på TV, og vi forventer ikke at hun skal pensjonere når som helst snart.

De fleste kan bekymre seg med helsevesenet eller sykeforsikringen, men White bruker mye mer energi til å huske skript for filmer og TV-programmer som er kommende.