Morbjørn forlater unger for å drukne, før fiskerne gjør siste grøft

1501

Like utenfor døren din, er denne verden full av naturlige underverk for oss å nyte og sette pris på. Mellom fantastiske akvatiske funksjoner som Great Barrier Reef til de imponerende toppene i Mount Everest, ser det utallige vakre landskap som er tilgjengelige for vår visningsglede utallige. Ikke desto mindre vil alle disse utrolige synspunktene absolutt virke som mangler noe hvis de ikke hadde det samme med dyrelivet. Selv om vi har det gøy, oppdager husdyr som hunder, katter, fisk og til og med eksotiske fugler, opplever vi noe virkelig dypt når vi møter ville dyr i deres naturlige habitat.

  1. Mor Bjørn

I denne spennende historien eventyr vi sammen med en morbjørn og hennes to unger da de står overfor vanskeligheter og forsøk på et frysende russisk miljø. En forferdelig dag, de prøvde å svømme over en isete innsjø, og likevel virket oppgaven enklere enn det viste seg å være. Kort tid etter at han kom inn i det ugjestmilde vannet, lærte morbaren raskt til henne at hun var en langt mer avansert svømmer enn hennes to babyer.

Da hun gjorde det utænkelige, ble alt vi vet om morlige instinkter slått på hodet!