Man kjøper gammelt fly og slår det inn i sitt hjem

53894

Hva ville du gjøre hvis du fant et fly ut i skogen? Vil du tro at det var vraket fra noen glemt ulykke eller en gravplass for gamle fly som ble lagt ut til beite? Hvis du har vært å gå gjennom Hillsboro, Oregon, så er det ingen av disse – faktisk har du bare snublet over boligene til en pensjonert elektroingeniør og ganske oppfinnsom mann som heter Bruce Campbell. Bruce har funnet en ny lidenskap for seg selv i sin gamle alder. Han kan ikke bære for å se ellers gode fly vendte seg til skrapmetall, så han resirkulerer dem til nydelige hjem. Dette stammer fra hans tro på at potensialet i et fly er mye større enn bare å fly gjennom luften. Ved å bruke sin fantasi, et gammelt fly, noe land og litt kunnskap, har han skapt et av de mest originale husene i hele menneskeheten. Fortsett å lese for å finne ut hvordan han konstruerte denne unike leiligheten og få et glimt innvendig!

  1. En mann med visjon

Helt siden han var ung, har denne 64 år gamle pensjonistiske ingeniøren alltid vært en mann med en visjon. Bruce Campbell kjøpte en 10-acre tomt midt i skogen i Hillsboro, Oregon da han var i tjueårene for $ 23.000. Han hadde en veldig spesiell plan i tankene.

Fra sine tidligste dager likte Campbell alltid å tinker med gamle ting og gjenoppfinne nye formål for dem. På grunn av denne interessen var hans opprinnelige plan med sin tomt å lage et hjem for seg selv ut av flere fraktbiler. Han holdt dette målet i tankene i mange år, til en dag hørte han om andres skapelse.