Et par ga fødsel til vakre tvillinger, se hvor de er nå

177162

Selv om Jaqi og Kevin Clements leverte sine tvillinger på forhånd, kom de ut vakre og sunne fra starten. Når familien Clements mottok Ava Marie og Leah Rose inn i verden i 2010, visste de at livet deres ville forandre seg, men hadde ingen anelse om hva en utrolig overraskelse de var inne for. Mellom jenta er ukjent av skjønnhet og hjelp fra sin mor, de er begge profesjonelle modeller, selv i en så ung alder. Se selv disse bildene av Clements twin som har tatt internett med storm

  1. Deres tidlig ankomst

Det kom som en overraskelse da 7 juli 2010 da Jaqi Clements fødte sine vakre tvillingpiger, Ava Marie og Leah Rose. De var fire og en halv uke tidligere enn forventet, men da jentene vokste og lærte å uttrykke sine personligheter, har Jaqi kommet til å forstå hvorfor.

Jaqi kommenterte hvordan i denne oppførselen er med hvem de er, og sier «de kom fire og en halv uke tidlig, men å kjenne sine personligheter nå, er det helt sanselig at de vil dukke opp tidlig, = uanmeldt og klar til å ta på noe.